Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOBB ETÜ-SEM) işbirliğinde "Kriz Ortamında İşletme Yönetimi” online eğitimi gerçekleştirildi.

SATSO’nun resmi eğitim ve seminer platformu SATSO Akademi üzerinden online olarak düzenlenen eğitimde Prof. Dr. Ramazan Aktaş’ın sunumu ve anlatımıyla konuyla ilgili bilgiler katılımcılara aktarıldı.

Eğitmen Prof. Dr. Aktaş katılımcılara Kriz, Kriz türleri, Krize yol açan temel ekonomik özellikler, Krizin işletmeler üzerinde etkileri, hangi özelliğe sahip işletmeler krizden daha fazla etkilenir? krizi yok kabul etmek mümkün mü? krizde her işletme batar mı? kriz fırsata dönüştürülebilir mi? krizde likidite niçin önemlidir? kriz ile faaliyet ve finansal kaldıraç dereceleri arasındaki ilişki nedir? krizde bankalar ve diğer finansal kuruluşlar ile nasıl bir iletişim içinde olunmalıdır? krizde müşteriler ile nasıl bir iletişim içinde olunmalıdır? krizde çalışanlar ile nasıl bir iletişim içinde olunmalıdır? krizde tedarikçiler ile nasıl bir iletişim içinde olunmalıdır? kriz öncesinde işletme yönetimi tarafından alınması gereken diğer tedbirler nelerdir? kriz sonrasında işletme yönetimi tarafından alınması gereken tedbirler nelerdir? konularında ayrıntılı bilgiler aktardı ve merak edilen soruları cevaplandırdı.

Sunumların sona ermesinin ardından soru-cevap bölümüne geçilen eğitim, fikir alışverişlerinin ardından noktalandı. Eğitime katılanlara katılım belgeleri SATSO Akademi üzerinden takdim edildi.

Haber Tarihi : 22/11/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::