Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu resmi ziyaretlerine devam ediyor. Bu doğrultuda Başkan Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toçoğlu SATSO ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki işbirliğinin kentin gelişmesi adına çok önemli ve olumlu sonuçları olduğuna inandığını ve bu birlikteliğin devam edeceğini ifade etti. Toçoğlu şehir aidiyeti konusunun üzerinde durulması gerektiğini vurgulayarak Sakaryalılık bilincinin yerleştirilmesinin önemine değindi. Zeki Toçoğlu konuşmasında “insanımız Sakarya'ya aitliğini hissetmeli bu konuda herkese önemli görevler düşüyor. Sakaryalılık bilinci ile ilgili bir zihniyet ve vizyon çalışmasına ihtiyacımız var bunu da tüm kurumlarımız ve sivil toplum örgütlerimizle başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise SATSO gibi bir kurumdan başkanlık görevi yapmış olan iki iş adamının Sakarya'ya daha fazla hizmet vermek adına siyasi bir göreve talip olmalarından dolayı mutluluk duyduklarını, bunun sonucunun Sakarya'ya fayda sağlayacağını dile getirdi. Başkan Kösemusul “Sakarya'nın daha yaşanabilir ve gelişmiş bir kent olabilmesi için çıktığımız hizmet yolculuğunda dile getirdiğimiz ortak akıl söylemimizi ortak harekete çevirmek adına ara vermeden çalışmalara devam ediyoruz, edeceğiz” dedi.

 

Haber Tarihi : 23/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::