Sakarya Ticaret Borsası  (STB)Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'nu makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Kösemusul, Borsa ve SATSO'nun iki kardeş kurum olduğunu belirterek kurumlar arasındaki iletişim sürekliliği ve ortak hareketin önemine değindi. Kösemusul; “Sakarya Ticaret Borsası'nın da içinde bulunduğu ve TİGEM arazilerinin Sakarya'ya kazandırılması için kurulan Ortak Girişim A. Ş.'yi önemsiyoruz ve şirketin devamlılığını destekliyoruz. Bu oluşum başka projelerde başarılı çalışmalarına devam edecektir diye düşünüyorum. TİGEM için Ortak Girişim A. Ş.'nin geçirdiği süreç bir kayıp değil ilerleyen zamanlar için bir tecrübe ve kazançtır” dedi.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Koç “ Tarımın ildeki temsilcisiyiz. SATSO ile birlikte bugüne kadar şehrin meselelerinde her zaman ortak bir dil kullandı. Bundan sonra iletişimi daha da güçlendirerek daha sık bir araya gelerek üyelerimiz ve kentimiz için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Ortak Girişim A.Ş'yi daha iyi yerlere taşımak hedefindeyiz ve yeni bir yol haritası çizmeliyiz” dedi.

SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'nu da ziyaret eden heyet Borazancıoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi. Tarımın dünyanın gündemine yerleşen en önemli sektör olduğuna dikkat çeken Fikri Koç ilimizin tarım potansiyelinin geliştirilmesi yolunda istişarelere ağırlık verilmesi gerektiğini vurguladı.

Borazancıoğlu, ise söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilimizin her anlamda gelişebilmesi için kurumlar arası iletişimin geliştirilmesi ve ortak hareketin olması gerektiğini ve ortak platformda buluşmanın yararlılığına  değindi.

Ziyaretler karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

 

Haber Tarihi : 24/3/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::