Genç Girişimciler Kurulu tarafından14 Nisan'da düzenleniyor

 

“ETKİ SİZSİNİZ –MARKANIN SERÜVENİ” SEMİNERİNE KATILIM ÜCRETSİZ

“Marka bir etkidir. Etkiyi oluşturan yöneticilerdir. Marka yoksa etkide yoktur. Ya bir etki olarak marka yönetirsiniz, ya da çocuklar iflas ettirsin diye yatırımlar yapar fabrikalar kurarsınız. Etki sizsiniz” mantığı çerçevesinde SATSO Genç Girişimciler Kurulu girişimcilere yol göstermek ve Marka olmanın önemini vurgulamak adına harekete geçti.

Bu doğrultuda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu tarafından 14 Nisan 2011Perşembe günü SATSO Eğitim Salonunda “Etki Sizsiniz-Markanın Serüveni” konulu bir eğitim semineri düzenlenecek.

 

Pazarlama Stratejileri Uzmanı Dr. Erem ŞENTÜRK tarafından verilecek  eğitim seminerinde; “Neden marka olmalıyız?, Marka Olabilmek için Neler yapmalıyız?, Marka nedir, ne değildir?, Marka olmak çok mu zordur?, Yapanlar nasıl yaptı?, Ticari başarı formülü diye bir şey var mıdır?, İhracat mı fasonculuk mu?, Çok uluslu şirketler nasıl oluyor da bizden daha az çalışarak bizden daha karlı olarak satıyorlar?, Miras bırakılmış müşterilerden başka müşteri yok mu?, Mal üretmek mi Mal satmak mı?, Kendi müşterisini imal eden sanayici nedir? Konularında detaylı bilgiler verilecek.

 

14 Nisan 2011Perşembe günü saat 14.00'te  SATSO Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenecek olan “Etki Sizsiniz –Markanın Serüveni” konulu seminerine katılım ücretsizdir.

Daha fazla bilgi almak için; 264 291 03 00 no'lu telefondan Ebru BARIN dahili (1134) ile irtibata geçebilirsiniz.

 

Haber Tarihi : 7/4/2011
PAYLAŞ
Son Haberler ::