Sakarya Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneğinin (RATED) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Büyü ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mahmut Kösemusul basının kamuoyu yaratmadaki önemine değinerek karşılıklı istişare ve desteklerle Sakarya'ya hizmet etmek gerektiğini vurguladı. Kösemusul konuşmasında “Desteklemek adına birbirimizin arkasında durursak başarıya ulaşırız” diyerek SATSO olarak bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra da ortak hareketle ilimize hizmet etmeye devam edeceklerini ve bu anlamda her platformla işbirliği ve ortak akıl çerçevesinde çalışacaklarını ifade etti. Kösemusul ilimizin yerli otomotiv üretim üssü olması konusundaki görüşlerini yineleyerek Sakarya'nın sektörde avantajlı olduğunu ve böyle bir çalışmanın ilimiz adına büyük bir fırsat olacağını dile getirerek “ Hep birlikte hem siyasiler hem de yerel yönetimlerle ortak bir platformda proje geliştirerek ilimizin yerli otomotiv üssü olmasını sağlayabiliriz. Bu konuda Sakarya basınının da desteklerini bekliyoruz” dedi.

Sakarya Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği (RATED) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Büyü ise SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a yeni görevinde başarılar dileyerek “Hem Sakarya, hem TOBB hem de uluslar arası platformda başarılı çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz” dedi. RATED'in çalışmaları, kurumsal yapısı ve işleyişi hakkında bilgiler veren Büyü basın sektöründe yaşanan global değişime de değinerek “Sektörümüz şu anda kabuk değiştiriyor ilerleyen süreçte doğal bir eliminasyon yaşanacak, Sakarya sektörümüzde başarı ile çalışan iller arasında yer aldığı için bu elemede yer almayacaktır diye düşünüyoruz” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

Haber Tarihi : 2/5/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::