SATSO Stratejik Plan toplantılarında değerlendirmek üzere 32 meslek komitesi başkanının da görüşünü almak üzere toplantı düzenledi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul toplantıda yaptığı konuşmada; “10 bin üyeye seslenen büyük bir ailenin ticaret ve sanayi odası olmak gurur verici. Yakında işyerlerinize asacağınız SATSO üyesi olduğunuzu belirten levhaları ve SATSO kredi kartı hizmetleriyle dayanışmamızı artıracağız. SATSO Stratejik planı hazırlanırken de sizlerin görüşlerinize değer vermek istiyoruz. Söyleyeceklerinizi duymak istiyorum. Desteğinize ihtiyacımız var. İyi niyetle yola çıktık. Yapılabilecek en güzel hizmetleri ileri taşımak istiyoruz. Sizlere dağıtacağımız “İç paydaş öneri formlarını” doldurursanız çok mutlu olacağız. Söz almak isteyen arkadaşlarımız varsa onları da dinlemek isterim” dedi

Toplantıya katılan meslek komite başkanlarından bir kaçı söz alarak ilk anda sosyal tesis kurulması ve ortak sosyal etkinlikler yapılması önerilerini ve diğer isteklerini belirttiler. Öneri formları doldurulmak üzere alındı ve benzer toplantıların daha sık yapılması kararı alındı.

Haber Tarihi : 5/5/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::