Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 16. Meslek Komitesi (Finansal Hizmetler Ve Sigortacılık Faaliyetleri) meslek grubu üyelerine yönelik faaliyetleri ile ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

16. Meslek Komitesi Başkanı Ali Esen Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda komitenin faaliyetleri değerlendirilerek sektörel anlamda gerçekleşen yenilikler ve güncellemeler hakkında bilgi verildi.

Esen konuşmasında ayrıca şunları dile getirdi: “Acentelerimizden beklentilerimiz; fiziki şartların düzenlenmesi, iletişim bilgilerinin güncellenmesi, müşteri memnuniyetinin sağlanması, 16.meslek komitesiyle iş birliğinin sağlanması yönündedir. Bunun dışında SATSO olarak üyelere yönelik hayata geçirilecek ve meslek grubu üyelerimizi öncelikle ilgilendirecek projeler arasında; acentelerimize kredı kartı hazırlanması, SATSO binamızın yanına sosyal tesis inşası, sigortacılık eğitimi, Sapanca ve Geyve Meslek Yüksek Okulu sigortacılık bölüm, mezunlarının acentelerde istihdamı, bankalarda kredi olanağının sağlanması hususları yer alıyor”.

Ali Esen sunumunda ayrıca, levhaya kayıtlı acentelerin doğrudan sigorta şirketlerinden alacakları yetki çerçevesinde faaliyet göstereceklerine ilişkin duyuru ile ilgili de meslektaşlarına bilgi vererek 2010 yılı itibariyle 16. Meslek grubunda iştigal eden 281 üyeleri bulunduğunu ve bu üyelerle sürekli iletişim halinde kalarak onlara hizmet etmek amacında olduklarını ifade etti.

Toplantı sektörde faaliyet gösteren üyelerinin sorunlarını görüşerek karşılıklı istişarelerinin ardından sona erdi.

 

Haber Tarihi : 27/5/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::