“Yüreğinize Sağlık”

SATSO Türk Sanat Müziği Topluluğu bu defa “Rıdvan Taş” anısına hazırlamış oldukları “Yeşilçam Film Müzikleri” konulu konser ile musiki severlerin karşısına çıktılar.

SAÜ Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde topluluk Türk Filmi Müziklerinden oluşan 8 farklı repertuar seslendirerek izleyenleri büyüledi.

Şef Münevver Şenduran İtil yönetimindeki koro, Yeşilçam Film Müzikleri konulu konseri sanatseverlerin yanı sıra SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Yılmaz, Mücahit Aslan, M. Önol Taşöz, Meclis Üyesi İffet Hacıeyüpoğlu eşleriyle birlikte izledi.

Yeşilçam Türk Filmlerinin en güzel eserlerinin seslendirildiği geceye katılım oldukça yoğundu. Seslendirilen parçalara izleyicilerin de eşlik etmeleri konseri daha keyifli hale getirdi.

Konserde ayrıca, 2007 yılında SATSO Türk Müziği Topluluğu'na katılan ve yakalandığı amansız hastalığa rağmen koro çalışmalarına devam eden Rıdvan Taş'ın anısına kendisinin önceki yıllarda SATSO Türk Müziği Topluluğu'nun düzenlediği bir konserde seslendirdiği “Zeynebim” türküsünün video gösterimi de izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Topluluk konserin ardından izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar, topluluk adına Şef Münevver Şenduran İtil'e çiçek takdiminde bulunurken “bizlere bu kadar güzel ve duygu dolu geceyi yaşatan SATSO Türk Müziği Topluluğuna, Yönetim Kurulu Başkanım, Yönetim Kurulumuz ve Meclis Başkanım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yüreğinize sağlık.” dedi.

Haber Tarihi : 3/6/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::