SATSO Turizm Geliştirme Komisyonu, Sapanca gölünün turizm değerinin artmasına katkı sağlayacak projeler geliştirilmesi adına çalışma başlatıyor. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen'in başlattığı Sakaryapark'ın  sekreteryalığını da yürütecek olan SATSO, Sakarya'nın turizmden de gelir elde etmesi çalışmalarını destekleyecek.
Turizm ve Kültür Projeleri Geliştirme Komisyonu; Özden  Doyuran'ın  başkanlığında; ,   SATSO Yönetim Kurulu Üyesi-Çevre Komisyonu Başkanı aynı zamanda Yelken Kulübü adına  M.Önol Taşöz ,   SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yazar, KGK Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu,  GGK Başkanı Tolga Ballık , Murat Ağırbaş,  Seçkin Sezer,   Murat Kılıç, Ekrem Seçkin'in  katılımı ile Genç Girişimciler Kurulu , Kadın Girişimciler Kurulu ve  Sakarya Yelken Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri  ile Sakarya Yelken Kulübü Yanı Göle Divan tesislerinde  ortak toplantı yaptı.
Sapanca Gölü'nün içmesuyu özelliği de göz önüne alınacak etkinliklerde değerlendirilmesine uygun çalışmalar yürütecek Yelken kulübü ve Sapanca halk plajı arasında iki bölgeyi birbirine bağlayan "yelkencilik eğitim projesi" hazırlanması ve tesisleştirilmesi yönünde çalışma başlatılma kararı alındı.  Sakarya Üniversitesi , Sakarya Büyükşehir Belediyesi, SASKİ ve Sapanca Belediye Başkanı Sayın İbrahim USLU ile  randevu alınarak  söz konusu proje ile ilgili olarak görüşme yapılacak.
Yelken kulübünde hafta sonu etkinliğinin düzenlenmesi de programa alındı. Yelkencilik Eğitim Projesi ve Yelken Kulübü Hafta Sonu Etkinliği gündemleriyle Genç Girişimciler Kurulu, Kadın Girişimciler Kurulu ve  Sakarya Yelken Kulübü Yönetim Kurulu birlikte yeni çalışmalar yapacak.
Haber Tarihi : 27/6/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::