Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul üyesi bulunduğu 21. Meslek Komitesi (Motorlu Taşıtlar Ve Yedek Parça Toptan Ve Perakende Ticareti)  üyeleri ile birlikte Dörtyol Sanayi Sitesi esnaflarına ziyarette bulundu.

SATSO 21.Meslek Komitesi Başkanı Hamit Bayraktar ve Komite Üyesi Melih Kaykayoğlu ile ziyaretlerde bulunan Başkan Kösemusul, Dörtyol Sanayi Sitesi esnafı ile piyasalar ve sektör üzerine istişarelerde bulunarak esnaf ve sanayicilerin sorunlarını dinledi.

Üyelerinin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve sorunlarının takipçisi olan Kösemusul, Sakarya esnaf ve sanayicilerinin sorunlarının tüm ülkemiz esnaf ve sanayicisinden farklı olmadığını belirterek sorunların çözümü için küçük olsun benim olsun zihniyetinden ziyade sektörel kümelenmelere önem verilmesi gerektiğini vurguladı.

Özellikle orta ve uzun vadede kentin ekonomisi, ihracatı ve istihdamında önemli bir adım olduğuna inandıkları UMEM ve SAİGEP Projeleri hakkında esnafa bilgi veren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ziyaretlerinde sıcak bir ilgi ile karşılandı.

Belirli aralıklarla üyeleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Kösemusul, “SATSO olarak üyelerimizle diyaloğumuzu hiç aksatmadan sürdürüyoruz. Onların sorunlarını dinleyip çözümü için gerekli çalışmaları yapmaya can-ı gönülden gayret ediyoruz.” dedi.

Haber Tarihi : 12/7/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::