Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Sakarya Üniversitesi işbirliğinde yürütülen  (SAİGEP) Sakarya'nın İhracatını Geliştirme Projesi çerçevesinde; ERGO Sigorta A.Ş. Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü ortak organizasyonuyla;“Dış Ticarette Sigorta İşlemleri” konusunda bilgilerin verileceği bir eğitim programı düzenlenecek.

19 Temmuz 2011 Salı günü saat 14.30'de Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ali Coşkun Toplantı Salonu'nda yapılacak olan eğitim seminerinde, Nakliyat Sigortaları ve CMR Sigortaları   hakkında detaylı bilgiler verilecek.

Sigorta ile iştigal eden firmaların yoğun katılımının beklendiği eğitim semineri Ergo Sigorta A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Karataş, Ergo Sigorta A.Ş. Nakliyat Dep. Müdürü Şener Akdemir ve Ergo Sigorta A.Ş. Acente Temsilcisi Murat Çınar gözetiminde gerçekleştirilecek.

Haber Tarihi : 18/7/2011