Ferizli Kaymakamlık binasında, Ferizli İlçe Kaymakamı Orhan Çiftçi, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,  SATSO Meclis Üyesi Birol Öner, 4. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fikret Aslan, Valilik ve özel idare müdürlüğü yetkilileri ile mevcut durum  ve yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 Ferizli 4. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve İlçe Kaymakamı Orhan Çiftçi; ilçede bulunan organize sanayi bölgesinde planlanan çalışmalar içersinde karayolları tarafından yapılacak yeni kavşak için yer tespiti ve kamulaştırma konularının görüşüp karara bağlanıldığını belirtti.

 SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise; “Hedefimiz Ferizli 4. organize sanayisini bir han önce resmi işlemlerin bitirilip yatırımcı firmaların da isteklerine göre hazırlamaktır Kuzey bölgesinde sanayicilerin en fazla ilgi gösterdiği alanlardır. Buraların kıymetlerini bölge halkı da bilmeli ve iyi değerlendirmelidir.  SATSO olarak 4.Ferizli Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete geçmesi ve bölge halkının da ekonomik yönden kalkınmasını sağlamak için desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk da; “Belediyemize her gün il ve il dışından birçok yatırımcı firmalar geliyor kendilerine istenilen bilgileri veriyoruz. En geç 5 yıl içersinde kuzey bölgesinde tahmin edilmeyecek fabrikaların yükselmesi ve gençlerimizin iş sahalarına kavuşmuş olacaktır” dedi.

Haber Tarihi : 21/7/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::