Geçtiğimiz Ramazan'ın en kalabalık iftarlarından birini gerçekleştiren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bu yıl 5 Ağustos Cuma Günü Nehirland'da vereceği iftarda üyeleriyle Ramazan'ın bereketini paylaşacak.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul davet gönderdiği üyelerin katılımından onur duyacaklarını belirterek şöyle dedi: “Üyelerimizden aldığımız sinerjiyle üçüncüsünü büyük bir heyecanla beklediğimiz iftarımızı Ramazan'ın ilk günlerinde düzenlemek istedik.

Gerek odamız-üye ilişkilerinde kazandığımız ritm gerekse üyelerimizin odamız birimlerinden aldığı hizmetlerin oranındaki artış, doğru işler yaptığımızın güzel göstergesidir. Manevi iklimi yoğun rızıkların ziyadeleştiği mübarek ayda üyelerimizle, birlik ve beraberliğin güzelliğini de paylaşmak istiyoruz.”

Haber Tarihi : 28/7/2011