Sakarya Milletvekili ve SATSO Meclis Eski Başkanı Engin Özkoç, dün yapılan SATSO Temmuz ayı olağan meclis toplantısının konuğu oldu.

 

CHP Sakarya Milletvekili, SATSO eski Meclis Başkanı Engin Özkoç'u ağırlayan SATSO Meclisinde duygusal anlar yaşandı.

 

Milletvekili seçildikten sonra ilk defa SATSO Meclisine katılan Engin Özkoç, meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada, halkın ve kendisine destek veren herkese teşekkür ettiğini ve yanında olan SATSO meclis üyelerine şükranların sunduğunu ifade etti. Özkoç yaptığı konuşmanın devamında, “SATSO üyeliği bana büyük bir kazanım ve deneyim sağladı. Ben hala sizden biriyim ve buradaki tabii üyeliğimi ömrüm boyunca bir onur olarak taşıyacağım. Sakarya'dan vekil olarak çıkmak çok büyük bir avantaj, bu avantajı en iyi şekilde ülkem için kullanmaya çalışacağım. İlk önce kendiniz, kentiniz sonrada ülkeniz gibi olacaksınız nerde olursanız olun bunları unutmayacaksın” dedi.

 

Özkoç, “SATSO Meclis sıralarında kazandığım deneyim, TBMM'de kendime olan güvenimin artmasını neden oldu. SATSO meclisindeyken şehrimize hizmet ediyorduk. Şimdi ise bu hizmet anlayışını ülke geneline taşıyacağım” dedi. Özkoç, her zaman SATSO üyeleri ile istişare içinde olacağını ifade ederek, “Sizlerden hizmet etmeyi, birlikte hareket etmeyi öğrendim. Her zaman sizlerin görüşlerinizi dikkate alacağım” dedi.

 

Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un konuşması SATSO Meclisinde duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

 

Haber Tarihi : 28/7/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::