Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bayramlaşma programı Hizmet Binasında gerçekleşti.  Ramazan bayramı ve 30 ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen programda  SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu  ve SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile  Yönetim Kurulu üyeleri bayram tebriklerini kabul etti. Bayramlaşma törenine Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Askeri Erkan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Emniyet Müdürü Ali Bilkay, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, SESOB Başkanı Hasan Alişan, MÜSİAD yönetimi, Fırıncılar Odası Genel  Başkanı Halil İbrahim Balcı, APEK Yönetim Kurulu Başkanı  Başkanı Ahmet Aya  Kırmızı Et Üreticileri Genel Başkanı Bülent Tunç, sivil toplum temsilcileri, siyasiler, vatandaşlar ve çok sayıda SATSO üyesi katıldı. Misafirleri kapıda karşılayan Başkan Kösemusul, Ramazan Bayramının huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diledi. Birlik içerisinde bayramlaşma töreni geçirdiklerini vurgulayan Kösemusul, 30 Ağustos Zafer Bayramını da coşkuyla kutladıklarını ifade etti. SATSO Hizmet Binası fuaye alanında gerçekleşen bayramlaşmada misafirlere geleneksel SATSO misafirperverliğiyle  ikramlarda bulunuldu.

Haber Tarihi : 30/8/2011