22-25 Eylül 2011 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi Fuar Alanı'nda düzenlenecek olan “Ankara'da Sakarya Günleri” etkinliğinden sorumlu fuar ve organizasyon firması Yön Grup Proje Direktörü Emine Şarlı,  etkinlik ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

Söz konusu etkinliğin ilimizin tarihi, kültürel, turistik, ekonomik, sanayi, ticaret, tarımsal ve her türlü ürününün Ankara Platformunda sergilenerek Başkentte bir “Sakarya” bilinci oluşturulması anlamında önemine değinen Kösemusul, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak fuara iştirak etmeyi ve ilimizin sanayi, ticaret ve ekonomik potansiyelini ziyaretçilere tanıtmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Başkan Kösemusul ayrıca, “Ankara'da Sakarya Günleri” etkinliğine ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşların gereken önemi vermesi gerektiğini belirterek bu organizasyonun, ilimizin ulusal platformda ses getirmesi ve Sakarya'nın mevcut potansiyelini ülke halkına göstermek adına ortak hareketin ve güçlü bir sinerjininoluşturulması için bir fırsat olduğunu dile getirdi.

“22- 25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuar için SATSO üyelerinin de tanıtım yapabilmeleri için, firmalar kendilerine ait tanıtım katalog/broşürlerini ve promosyon ürünlerini en geç 19 Eylül 2011 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar SATSO Ticaret Müdürlüğüne ulaştırılabilir. Ankara'da Sakarya'nın sesini duyuralım”diyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul tüm üyeleri de Ankara'da Sakarya Günleri etkinliğine davet etti.

Geniş katılımlı ve görkemli bir organizasyon olması anlamında gereken titizliği gösterdiklerini ifade eden Proje Direktörü Emine Şanlı ise söz konusu programın hak ettiği ve hedeflendiği şekilde gerçekleşmesi için tüm Sakaryalıların ilgi ve alakasını beklediklerini belirtti.

Haber Tarihi : 13/9/2011
PAYLAŞ
Son Haberler ::