Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 31.Meslek Komitesi ( Telekomünikasyon Ve Bilgisayar Faaliyetleri Meslek Grubu ) 30 Eylül 2011 Cuma saat 14.00 toplanarak aylık olağan toplantısını Başkan Murat Korkmaz üyeler Fahri Özdemir, Behlül Bayrak ve Sinan Güler'in katılımı ile gerçekleştirdi.
Toplantının ana gündem maddesini kişilerin adlarına kendilerinden habersiz açılan GSM hatları konusunda uyarıda bulunmak oluşturdu. Komite adına söz alan Başkan Murat Korkmaz yaptığı açıklamada "Odamız üyeleri ve halkımızın adlarına kendilerinden habersiz açılmış GSM hatlarının olabileceğini duyurmak istiyoruz. İleride doğabilecek sorunların önüne geçilmesi ve mağduriyetlerin önlenmesi için cep telefonu operatörlerini aranarak varsa kendilerinin olmayan aktivasyonlarını kapattırmaları gerek' dedi. 31.meslek komitesi ve SATSO Meclis Üyesi Fahri Özdemir ise konuyla ilgili birçok mağduriyet yaşandığını belirterek, bu sebeple 31. Komite olarak üyelerimizin ve halkımızın yanında olduklarını hat sorgulamalarının biran önce yapmalarını ve hat iptallerinin ise bizzat kendilerinin gerçekleştirmeleri gerektiğini söyledi. Komite grup üyelerine yönelik genel toplantı kararı alarak toplantıyı sona erdirdi.
Haber Tarihi : 5/10/2011