SATSO'nun 15. Meslek Komitesi (Sağlık Kuruluşları, Eczaneler ve Parfümeri Ticareti) tarafından organize edilen, Sakarya Valiliği, SATSO, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 9. Meslek Komitesi (Dayanıklı Tüketim Malları) ve Palmiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından desteklenen “Ağız ve Diş Sağlığı” konulu İlköğretim 4. ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik resim yarışmasının tanıtım toplantısı yapıldı.


SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Engin Özkoç, İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, 15. Meslek Komitemizin üyeleri ve kampanyaya destek veren sponsor firmaların temsilcilerinin katılımı ile yapılan tanıtım toplantısında yarışmanın amacına ilişkin bilgiler verildi.


Yarışmanın düzenlenme amacı; ağız ve diş sağlığının insan hayatındaki önemini vurgulamak, 10-12 yas grubu çocuklara diş bakımını özendirmek olarak belirlenmiştir.


Bu yarışma İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı; özel okullar dahil Sakarya ili ve ilçelerindeki ilköğretim 4. ve 5. sınıf öğrencilerini kapsamaktadır.


Bu yarışmayla öğrencilerin;

1. Ağız ve diş sağlığının insan hayatındaki önemini vurgulamak

2. Çocuklara diş bakımını özendirmek

3. Yeteneklerinin fark edilmesi,

4. Yarışma ortamlarında yeteneklerin gösterebilmesi,

hedeflenmiştir.


Yarışma 16 Kasım 2009'da sona erecektir. İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından elemeler yapılarak ilk 5 (bes) dereceye giren eserler Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Bürosuna Teslim edilecektir.


23 Kasım 2009'da Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Palmiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi işbirliği ile oluşturulacak komisyon marifetiyle eserler değerlendirilecektir.


4 Aralık 2009'da SATSO'da düzenlenecek programla ödüllerin dağıtılması yapılacaktır.


ÖDÜLLER

Birinciye : Masaüstü Bilgisayar

İkinciye : Video Kamera

Üçüncüye : Dijital Fotograf Makinesi

Mansiyon : Mp4 Player

Mansiyon : Mp4 Player


İLETİŞİM BİLGİLERİ

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü: Kültür Bürosu.

Tel: 0 264 251 36 11 –(1298)

PALMİYE Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi:

Yenigün Mah. Yenicami Sok. No:8 Adapazarı/ SAKARYA

Tel: 0 264 281 85 80 www.palmiyedismerkezi.com

Haber Tarihi : 6/11/2009
PAYLAŞ
Son Haberler ::