SATSO üyeleri, Büyükşehir Belediyesi vasıtasıyla yardımlarını gönderebilecek

7.2 şiddetindeki depremle sarsılan Van'a, Sakarya'dan yardım eli uzanıyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi desteğiyle başlatılan   "Van'a gidiyoruz" yardım kampanyasına SATSO Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası da destek verdi

SATSO üyelerinin yardımları, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Van'da  ihtiyaç duyulan bölgelere ulaştırılacak. Belediye, vatandaşların yardımlarını da kabul edecek.  İlk tır konvoyu Çarşamba günü yola çıkıyor. İkinci tır konvoyunun cumartesi yola çıkarılması planlanıyor. Yardım malzemeleri, Van Valiliği'nin kontrolünde Van halkına teslim edilecek.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi

 "Acıları birlikte saracağız. Van halkının acılarını, 17 Ağustos depremini yaşamış olan Sakarya halkı çok iyi anlamaktadır. Acılı günlerinde, Vanlı vatandaşlarımızın ve bölge halkımızın yanında olacağız Bölgeye yardımlarını ilk konvoyda ulaştırmak isteyen üyelerimiz bugün saat 24.00 'e kadar Büyükşehir Belediyesine malzemeleri teslim edebilirler. İkinci tır konvoyunun cumartesi yola çıkarılması planlanıyor. Yardımlar, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın bahçesinde toplanacak.  Alo 153 hattına ulaşan vatandaşların yardımları bizzat yerlerinden alınacak.

Şu konuyu da özellikle vurgulamak isteriz ki, bölgede ihtiyaç duyulan malzemeler şunlar: çocuk bezi, bebe bisküvisi, çocuk kabanı, kazak, kadınların ihtiyaç malzemesi, pet şişe su ve battaniye. Sadece bu yardımlar kabul edilecek.  Üyelerimize saygıyla duyururuz."

 


Haber Tarihi : 25/10/2011
PAYLAŞ
Son Haberler ::