Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,  ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan SATSO Heyeti İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

SATSO heyeti adına Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş'a ilimize atanmasından dolayı hoş geldiniz diyen ve yeni görevinde başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul konuşmasında ayrıca ilimizin sosyo-ekonomik yaşamı hakkında bilgiler verdi.

Kösemusul; "SATSO olarak ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmalar yapmaktayız. İl Emniyet Müdürlüğümüz ile de zaman zaman ortak projelerde yer aldık. Emniyet Müdürlüğümüzce yapılacak çalışmalarda ortak olarak yer almaktan ve destek vermekten mutluluk duyarız. Şehrimizde güzel çalışmalara imza atacaksınız. Bizler de sizinle her zaman diyalog içerisinde olacağız" dedi.   

SATSO Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş ise, "Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için SATSO Heyeti'ne teşekkür ediyorum. Hep birlikte Sakarya'mıza hizmet edeceğiz" dedi. Aktaş önceki yıllarda Sakarya'da görev yaptığını ve o dönemden bugüne asayiş konusunda olumlu gelişmeler olduğunu görmekten de memnuniyet duyduğunu ifade ederek "asayiş konusunda güzel temeller atılmış biz de devam ettireceğiz, güvenlik canlıların en önemli ihtiyacıdır, ülkemizde artık bu bilincin yerleştiğini görebiliyoruz iş adamları güvenlik konusunu ön planda tutmaya başladı. Asayiş düzgün olunca ekonomi, sosyo kültürel yaşam da aynı şekilde ilerler" dedi.

SATSO Heyetinin İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş'ı ziyareti karşılıklı iyi niyet dilek ve temennilerinin ardından sona erdi.

 


Haber Tarihi : 30/11/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::