Belirli aralıklarla toplantılar gerçekleştirerek ilimizin sorunları ve içinde bulunduğu sosyo ekonomik durum hakkında değerlendirmeler yapan SATSO Disiplin Kurulu, toplantısını onur konuklarının katılımıyla yaptı.

SATSO Sosyal Tesisinde gerçekleştirilen Disiplin Kurulu Toplantısının bu ayki konukları Sakarya Eski Valilerinden Erdinç Büyükakalın ve emekli paşalardan Abdülmuttalip Özdemir oldu.

Disiplin Kurulu Başkanı Fethi Sarıoğlu ve Disiplin Kurulu üyeleri; Azmi Gürkan, Özcan Kırıcı, Tarık Pekerken'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul da iştirak etti.

Söz konusu yemekli toplantıda konuşan SATSO Disiplin Kurulu Başkanı Fethi Sarıoğlu; ilimiz adına önemli çalışmalarda bulunan konuklarını ağırlıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek "değişen dünya koşullarına adaptasyonunu sağlayan ülkeler için başarının kaçınılmaz olduğunu, bu başarıya ulaşabilmek için Sakarya'ya ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Sakarya Eski Valilerinden Erdinç Büyükakalın ise "Dünya şaşırtıcı derecede hızla büyüyor ülkemizin müteşebbis ruhu geliştirdikçe yıldızlı ülkeler arasında yer alacağımıza inanıyorum. Özellikle bilişim teknolojileri konusunda dünyayı yakalamış durumdayız değişimlere ve gelişimlere ayak uydurarak ilerleyeceğiz." dedi.


Haber Tarihi : 2/12/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::