Sakarya Sanayici ve İş adamları Derneği Yönetimine yeni seçilen Başkan Aydın Bahar, Başkan Yardımcısı Bülent Esmer ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar, SATSO'nun ilimizdeki tüm sivil toplum örgütlerine önderlik ve ağabeylik yaptığını belirterek SATSO ile Sakarya'ya neler yapabiliriz konusunda birlikte hareket ederek işbirliğinde bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "SATSO üyeleri,  ilimizin ekonomisine yön veren ve ekonomiyi canlandıran bir kesimden oluşuyor. SATSO olarak bizler, üyelerimizle bürokrasi arasında köprü oluşturarak il ekonomisinin gelişmesindeki aksaklıklar konusunda çözüm olmaya gayret ediyoruz. Bu gayretlerimiz çerçevesinde herkesle işbirliği, güçbirliği ve istişarelerde bulunuyoruz. Ulusal ve uluslar arası anlamda gelişebilmek ve ekonomide söz sahibi olabilmek için birlik ve beraberlik önemlidir. Bu doğrultuda tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte ortak hareket ederek Sakarya'nın geleceğini planlayıp, uygulamak hedefindeyiz. SATSO olarak uzlaşmacı, yapıcı ve hizmet ehemmiyetini önemini bilen bir yönetim anlayışı ile hedefe en doğru şekilde ulaşma çabasındayız. Bu hizmet yolculuğumuzda tüm kurumlarımızla işbirliğine hazırız. İlimiz için yapacağımız çalışmalarda ufak bir tuğla dahi koyarak katkı sağlayan herkes bizim proje ortağımızdır" dedi.

Söz konusu ziyaret ilin mevcut sosyo ekonomik durumu ile ilgili değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Haber Tarihi : 15/12/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::