İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Adnan Arslan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.

SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'nun da bulunduğu ziyarette konuşan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Adnan Arslan, Sakarya'nın bulunduğu konum itibariyle sahip olduğu avantajlarının çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek SATSO'nun bu konudaki çalışmalarını da yakından takip ettiğini ifade etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise,  SATSO'nun çalışmaları hakkında bilgi vererek "karşılıklı diyalog, ortak akıl ve kurumlar arası işbirliği çerçevesinde ortak ses ve ortak kararla hareket ederek hizmetlerimize devam ediyoruz. Amacımız kentimizi hak ettiği sosyo ekonomik seviyelere yükseltmektir. Milli birlik ve beraberlik çerçevesinde ilimizi kalkındırmak için el birliği ile çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

Haber Tarihi : 15/12/2011