"SATSO her zaman çok duyarlı ve çalışmalarımızda bize destek olmuştur..."
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 28. Meslek Komitesi  (Temizlik-Güvenlik-Müşavirlik ve Danışmanlık Faaliyetleri Meslek Grubu) üyeleri; Adapazarı, Serdivan, Arifiye ve Erenler Tapu Müdürlükleri'ni ziyaret etti.
SATSO 28. Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Balta,  Başkan Yardımcısı İsmail Başavcı ve Komite ve Meclis Üyesi Emrullah Terzioğlu'ndan oluşan SATSO Heyeti; Adapazarı Tapu Müdürü Lütfü Karlı, Serdivan Tapu Müdürü Şerafettin Kahraman, Arifiye Tapu Müdürü Ferhat Uzun ve Erenler Tapu Müdürü Mustafa Aydın'a iade-ii ziyarette bulundu.
Ziyarette; Sakarya'nın büyük sektörlerinden birisi olan emlak sektörünün kurumsallaşması, merdiven altı ve çantacı diye tabir edilen kişilerden uzak durulması ve iş yapılmaması konusunda Tapu Müdürlerinden destek isteyen SATSO 28. Meslek Komitesi Yöneticileri; emlakçılardan istedikleri mukavele ve yetki belgesi ile ilgili de teşekkür etti.
SATSO'nun kendilerinin isteği doğrultusunda verdiği "Emlakçılar Yetki Belgesi"nden dolayı ve yaptıkları işlerle ilgili de SATSO'dan çok memnun olduklarını ifade eden Tapu Müdürleri; "SATSO her zaman çok duyarlı ve çalışmalarımızda bize destek olmuştur. Emlakçıların uzun zamandır aşamadığı sözleşme ve yetki belgesini de SATSO ile aştık" diyerek teşekkürlerini sundu.
Tapu Müdürlükleri olarak, merdiven altı ve çantacı diye tabir edilen ve emlakçı olarak çalışan kişilerden kendilerinde büyük rahatsızlık duyduklarını belirten Tapu Müdürleri; "Bu konuda SATSO'nun yapacağı tüm çalışmaları destekliyoruz" dediler.


Haber Tarihi : 5/2/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::