Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Başkan Yardımcısı Yıldız Bezek ve yönetim Kurulu Üyesi Doğan Uysal'dan oluşan SATSO Heyeti TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki'ye tebrik ziyaretinde bulundu.

BID (Business Initiative Directions - İş İnisiyatifi Yönelimleri) tarafından düzenlenen Dünyanın En Büyük Kalite Zirve Ödülü olarak tanımlanan "Uluslararası Kalite Ödülü" ne Altın Kategoride layık görülen TÜVASAŞ genel Müdürünü tebrik eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul; "Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. Türkiye'nin gözbebeği sanayi kuruluşlarından biridir. Son zamanlarda ürettiği modern vagonlar, ortaya koyduğu değişim ve kalite uluslar arası bir ödül almasına vesile olmuştur. Bu başarının artarak devam etmesi ve diğer üyelerimize de örnek teşkil etmesini temenni ediyorum" dedi.

TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki ise Mayıs ayında Newyork Manhattan'da gerçekleştirilecek törenle ödülü teslim alacaklarını belirterek Uluslar arası Kalite Ödülü hakkında bilgi verdi. Ertiryaki "BID, 117 ülkeye yayılan ve sektörlerinde kaliteye verdikleri önemle lider konumuna gelmiş şirket ve kurumları takdir ve teşvik etmek amacıyla her yıl altın, platin ve elmas olmak üzere 3 kategoride zirve düzenlemektedir. TÜVASAŞ'a sektöründe dünya çapında prestij kazandıracak dünyanın en büyük "Kalite Zirve Ödülü" olarak tanımlanan bu ödül; kurumsal kimliğimizin uluslararası pazarlarda tanınmışlığını ve kalite bilincini artırmakla kalmayacak; sektörüne liderliğini de tescilleyecektir. Üretim tekniklerimizin ve ürünlerimizin dünya standartları ile uyumluluğunu belgeleyen bu ödül hem bizim hem de Türkiye için bir övünç kaynağıdır" dedi.

SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ise, bu tür uluslar arası ödüller verilirken değişim hızını yakalamış, uluslar arası umut vaad eden firmaların seçildiğine dikkat çekerek "SATSO olarak üyemizin başarısından dolayı gurur duyduk. Ayrıca ilimizin psikolojik algısını pozitife çevirmesi anlamında çok önemli bir başarı olduğunu düşünüyorum. Tebrik ederim" dedi.

TÜVASAŞ'ın Ferizli OSB'ye taşınması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul  "Dünyanın En Büyük Kalite Zirve Ödülü olarak tanımlanan "Uluslararası Kalite Ödülü" ne Altın Kategoride layık görülen TÜVASAŞ'ın gelişmesi ve daha büyük başarılara imza atabilmesi adına altyapı ve fiziki ortamını daha iyi koşullarda devam ettirebilmesi için Ferizli OSB'ye taşınmasını destekliyoruz" dedi.

TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki de aynı görüşü savunarak "Daha iyi bir altyapıya sahip olmak ve büyüyebilmek için yer değişikliği gerektiğini düşünüyoruz. Bulunduğumuz alan planladığımız projeleri hayata geçirebilmek için yeterli değil Ferizli Bölgesi'nden talep edeceğimiz alan da bizim büyüme ve gelişmemize imkan sağlayacak ölçüde olmalıdır" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Tarihi : 6/3/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::