Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, sanata katkı verme yönünde çalışmalarını sürdürüyor.

SATSO Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesi açılacak sergide Ressam Oğuz Aydın eserlerini sergileyecek. 28 Mart 2012 Çarşamba günü (yarın) SATSO fuayesinde saat 14.00'de yapılan açılışın ardından sergi,9 Nisan a kadar açık kalacak.

Sakarya'mızda resim sanatı, fotoğrafla birlikte, Güzel Sanatların diğer dallarına oranla daha fazla gelişme gösterdi.1994'te Galeri Müdürü olan Ressam Oğuz Aydın, Sakarya Güzel Sanatlar Galerisi Koruma Derneği (SAGÜSAD) bünyesinde de önemli çalışmalara imza attı.

Son zamanlarda Ege'de açtığı sergilerle de ulusal çapta adını duyuran Oğuz Aydın Sakarya Ticaret Ve Sanayi Odası Mart Meclis Toplantısı öncesi de sergi açılışını gerçekleştirecek.

"Adapazarı'nda Bir Kış Masalı'' adını taşıyan sergide 22 adet 90x 100 ölçülerinde tablolar yer alacak. Halka açık olarak yapılacak açılışta Ressam Oğuz Aydın, 42'nci sergisini sanatseverlerin izlenimlerini sunacak.

Haber Tarihi : 28/3/2012