Sosyal Güvenlik Kurumu Sakarya İl Müdürü Kenan Tandoğan ve SGK Başmüfettişi Abdullah Al, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

SGK İl Müdürü Kenan Tandoğan kurumda gerçekleşen değişim ve yenilikler konusunda halkın bilgilendirilmesi amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirterek bu doğrultuda iş dünyasını da bilgilendirmek ve soru işaretlerini ortadan kaldırmak amacıyla SATSO'da bir bilgilendirme toplantısı yapmayı planladıklarını belirtti. Tandoğan; iş dünyasının merkezindeki kurum ile işbirliği yapmak istediklerini dile getirdi.

Sektörlere uygun çalışmalarla kurumun daha sağlıklı işleyeceğine inandıklarını dile getiren Tandoğan meslek kodu çalışması ve sektörlere yönelik denetim ve uygulamalar konusunda çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek SATSO olarak iş dünyası ve üyelerimizin çalışmalarında kolaylık sağlamak amacıyla her türlü etkinliği destekleyeceklerini ifade etti.

Görüşmeye istinaden; 24 Nisan 2012 Salı günü saat 14.00'te SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu'nda SGK ile ilgili genel bilgilerin verileceği, mevzuatı uygulamada karşılaşılan sorunların anlatılacağı, gelecekte yürürlüğe girecek Meslek Kodu Çalışması ile ilgili seminer düzenlenmesine karar verildi.

Haber Tarihi : 19/4/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::