Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda, Avrupa Birliği tarafından 11 Aralık 2019 tarihinde açıklanan Avrupa Yeşil Mutabakatının ardından; Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda, ilgili kurumların katılımıyla kurulan Yeşil Mutabakat Çalışma Grubu (YMÇG) kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda, kamu ve özel sektör işbirliğiyle, Yeşil Mutabakat Eylem Planı (YMEP) hazırlandığı, Yeşil Mutabakat Eylem Planı Tekstil ve Konfeksiyon Sektörü İhtisas Çalışma Grubu Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda kurulduğu belirtilmekte ve konu hakkında Ticaret Bakanlığı’na iletilmek üzere fayda gördüğünüz, somut çıktıları olabilecek görüşlerinizi ve ilgili sektörlere yönelik sorun ve çözüm önerileriniz talep edilmektedir.

Konuyla ilgili görüş ve önerilerin 03 Şubat 2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Görüş formuna ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 1/2/2022