Sayın Üyemiz,

Kapasite Raporlarının Düzenlenmesi Usul ve Esasları'nın 19 uncu maddesi uyarınca kapasite kriterleri Odaların ve Sektör Meclisleri'nin görüşü alınmak suretiyle TOBB Yönetim Kurulu tarafından belirlenmekte, aynı mevzuatın 14 üncü maddesi kapsamında kapasite raporlarının düzenlenmesinde kriterlere uyulmasının şart olduğu ifade edilmektedir.

Ayrıca yeni teknolojiler ve ihtiyaçlar ile değişen koşullar kapsamında, Odalardan ve Sektör Meclisleri'nden gelen talepler doğrultusunda kapasite kriterleri güncellenmektedir. Bu kapsamda yürürlükte olan "3211-1 Pamuk Çırçırlama ve 3211-2 İplik" kriterleri için güncelleme çalışmalarına başlanmış olup, bu süreçte değerlendirilmek üzere Odaların ve ilgili Sektör Meclisleri'nin görüşlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Yürürlükte olan kriterlere https://www.tobb.org.tr/SanayiMudurlugu/Sayfalar/KriterIndex.php adresinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinizi ve güncelleme çalışmalarında değerlendirilmek üzere kriterler ile ilgili görüşlerinizin 15 Kasım 2023 Cuma günü’ne kadar Odamız Sanayi Müdürlüğü'ne ([email protected]) iletilmesini rica ederiz.
Haber Tarihi : 30/10/2023
Paylaş