Sayın Üyemiz,

Tekstil ve kumaş sektöründe kaliteli üretimi ve tasarımıyla uluslararası arenada önemli bir merkez olan Bursa'da düzenlenen ve alanında Türkiye ve bölgenin en kapsamlı fuarı olan Bursa Textile Show BURTEX, 2024 yılında yepyeni bir vizyonla Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTS0) iştiraki KFA Fuarcılık A.Ş. organizasyonu ile bir kez daha düzenlenecektir.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde tekstil sektörünün ihracatına güç katma hedefiyle 05- 07 Mart 2024 tarihlerinde Bursa Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuar, Bursa'nın sektördeki üretim potansiyelini gözler önüne serecektir.

Yeni dönemde etki alanı daha da genişleyecek fuarda sektör temsilcileri dünya modasına yön veren ilk-bahar/yaz kumaş ve aksesuar koleksiyonlarını, en yenilikçi ürün ve tasarımlarını dünyanın dört bir yanından gelen binlerce nitelikli alıcıya sunacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
Haber Tarihi : 23/2/2024