TOBB Sakarya Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Semih Çiftçi ve İcra Komitesi Üyeleri; Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ve Yalova, Bursa, Balıkesir ve Bilecik GGK Başkan ve kurul üyelerinin katılımlarıyla Kocaeli Sanayi Odası’nın ev sahipliğindeki “Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Toplantısı”na iştirak etti.

Seçimlerin ardından gerçekleştirilen ilk bölge başkanları toplantısında Bölge başkanlıklarının birlikte yapabileceği projeler ve bölgemizde yapılabilecek girişimcilik zirvesi konuları görüşüldü.

Toplantının ardından heyet Gebze Bilişim Vadisi’ni ziyaret etti. Bilişim Vadisi’ndeki çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan Kurul Üyeleri, yetkililer tarafından yapılan sunum ile projeler hakkında bilgiler aldı.

Haber Tarihi : 25/1/2024
Haber Medya