TOBB Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, SATSO Başkanı A. Akgün Altuğ ile istişare etkinliğinde buluştu.

Sakarya GGK Başkanı Semih Çiftçi ve icra komitesi üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen istişare etkinliğine SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’un yanı sıra Y.K. Başkan Yardımcısı Gökhan Tiryaki, Y.K. Sayman Üyesi Volkan Terzioğlu ile Y.K. Üyesi Ekrem Seçgin de iştirak etti.

GGK Başkanı Semih Çiftçi, Başkan Altuğ’a katılımları için teşekkür ederek kurul çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgiler paylaştı. Başkan Semih Çiftçi aylık olağan toplantılarının yanı sıra her hafta da icra komitesi olarak oda dışında bir araya geldiklerini, sürekli iletişim içinde olduklarını ve her icra komitesi üyesinin farklı sorumlulukları olduğunu ve girişimcilik ekosistemini geliştirmek adına ciddi çalışmalar içinde olduklarını belirterek SATSO’nun yanlarında olmasının büyük bir şans olduğunu vurguladı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ise Sakarya’da girişimciliğe yönelik en önemli çalışmaların SATSO çatısı altında genç ve kadın girişimciler kurullarıyla yapıldığını vurgulayarak Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Semih Çiftçi ve icra komitesi üyelerine bu güzel etkinliği tertip ettikleri için teşekkür etti. Sakarya’nın üreten ve geleceğini de üretim gücüyle şekillendiren bir il olduğunu, yeni girişimcilerin kendine yer bulması ve yeni fikirlerin hayata geçmesinin önemli olduğunu vurguladı. SATSO’nun her zaman genç girişimcilerin yanında olacağını belirtti.

Haber Tarihi : 22/2/2024
Haber Medya
Paylaş