TOBB Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Semih Çiftçi ve icra komitesi üyeleri; Bosna Hersek Dış Ticaret Odası Başkanı Ahmet Egrlić ve beraberindeki heyet ile SATSO Hizmet Binasında bir araya geldi.

Heyeti karşılayan GGK Üyeleri ilk olarak SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ile makamında bir araya geldiler. Başkan Altuğ Bosna Hersek Dış Ticaret Odası Başkanı Ahmet Egrlić’e Sakarya’nın üretim potansiyeli, dış ticaret istatistikleri ve üretim çeşitliliği hakkında bilgiler paylaşarak kurulma aşamasında OSB’lere yönelik tanıtım gerçekleştirdi. Başkan Altuğ’un makamındaki ziyaretin ardından heyet SATSO Toplantı Salonu’na geçti. GGK Başkanı Semih Çiftçi ve kurul üyeleri; Bosna Hersek Dış Ticaret Odası Başkanı Ahmet Egrlić ve beraberindeki heyet ile burada ortak bir görüşme gerçekleştirdi. İş birliği çalışmaları masaya yatırıldı.
Haber Tarihi : 26/2/2024
Haber Medya